Hulp nodig bij Floriade-inzending Fruitgewassen

dinsdag 20 juli, 2021

De promotie-inzending van de fruitgewassen op de Floriade in Almere krijgt al steeds meer vorm. Diverse leden van de cultuurgroep Fruitgewassen, en zelfs niet-leden, zijn met veel enthousiasme en energie ermee bezig. Meer hulp is wel hard nodig.

Het kost veel inzet om de inzending voor de Nederlandse fruitgewassenkwekers (bomen en struiken) gestalte te geven. Dit kan en mag niet op de schouders van een paar mensen liggen. Daarom hebben we uw hulp hard nodig, immers vele handen maken licht werk!

We zoeken dringend vrijwilligers voor de in oprichting zijnde stuurgroepen:

1 Stuurgroep Faciliteiten

2 Stuurgroep Programma

3 Stuurgroep Opruimen (oktober 2022)

Vrijwilligers voor de stuurgroepen kunnen contact opnemen met Angenita van Wijk, ook als u wilt weten wat het inhoudt. Ze is bereikbaar via: angenitavanwijk@hotmail.com of (06) 81 31 59 03.

Wilt u niet deelnemen in de stuurgroep, maar wel een enkele keer ondersteunen met uitvoerend werk, neem dan ook contact op met Angenita. Samen maken we er iets moois van!

Indruk van werkzaamheden

Om u een indruk te geven van wat al gaande is: de stuurgroep Aanleg en de stuurgroep Onderhoud is samen met een groep vrijwilligers bezig met plantgoed opschonen en vastzetten, fertigatie aansluiten, onkruid bestrijden, ondersteuningsmateriaal plaatsen, draden spannen, hagelnetten plaatsen, zaaibed voorbereiding, bloemenmengsel zaaien, gras zaaien en konijnennetten plaatsen.

Klik hier voor een eerdere video over de aanleg.

 

Meer nieuws

© 2023 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement