Hoorzitting herziening certificatieschema ‘Milieukeur Plantaardige producten’

donderdag 12 oktober, 2017
Door de sterk toegenomen vraag van retailers naar Milieukeur plantaardig product is er dit jaar een uitgebreide herziening van de criteria t.bv. de grootschalige deelname aan Milieukeur. SMK organiseert een hoorzitting.

SMK nodigt belangstellenden uit voor de hoorzitting over het herziene schema Milieukeur, op donderdag 9 november. Het gaat deze keer om een uitgebreide herziening van het certificatieschema ‘Milieukeur Plantaardige producten’, voor alle teelten.

De Milieukeur criteria worden jaarlijks herzien en per 1 januari 2018 zijn de nieuwe eisen geldig.

 

Wat is er dit jaar anders dan anders?

Vanwege de sterk toegenomen vraag van retailers naar Milieukeur gecertificeerde plantaardige producten vindt er dit jaar een uitgebreide herziening plaats ten behoeve van de grootschalige deelname aan Milieukeur. Dit gaat dus alle telers aan die (rechtstreeks of indirect) leveren aan de supermarktketens die Milieukeur (gaan) vragen. De herziening richt zich op betere werkbaarheid, opschaalbaarheid en mogelijkheid tot internationale verbreding. Een uitgebreide toelichting vindt u via de link gekoppeld aan de uitnodiging. Daar vindt u ook de link waarmee u zich kunt aanmelden voor deze bijeenkomst (aanmelden is verplicht):

Uitnodiging hoorzitting uitgebreide herziening Milieukeur Plantaardige producten

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement