Henk Raaijmakers opent zijn eigen plantsoen

dinsdag 12 juli, 2022

Afgelopen zaterdag is in Deurne het Henk Raaijmakers Plantsoen officieel geopend door de naamgever. Als dank voor zijn tomeloze inzet voor de boomkwekerij en de belangenbehartiging.

Foto: André Wijnstra

Het plantsoen is aangelegd in De Wilgenhof in Deurne, de woonplaats van Henk Raaijmakers, waarvoor diverse kwekers plantmateriaal beschikbaar hebben gesteld. Het plantsoen is een initiatief van de LTO Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen en is aangeboden door alle cultuurgroepen.

Het is een blijvende herinnering aan al het werk dat Henk gedaan heeft voor de boomkwekerijsector en de belangenbehartiging: lokaal, regionaal, landelijk en internationaal. Henk maakt zich ook al jaren sterk voor de kwekersbelangen in Europees verband; nu in zijn functie als president van de European Nurserystock Association die in Brussel steeds meer om input wordt gevraagd voordat Brussel wet- en regelgeving maakt.

De opening van het Henk Raaijmakers was in het bijzijn van onder andere Bart Faassen en André Wijnstra van de Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen, vakgroepvoorzitter Aad Vollebregt, rozenbestuurslid Hans de Swart, wethouder Helm Verhees van de gemeente Deurne en verschillende buurtbewoners. Bart sprak iedereen toe, waarna Henk zijn plantsoen officieel mocht openen.

Arno Engels

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement