Helma Hoff, werkzaam bij de ZLTO: Technische innovatie

vrijdag 14 december, 2018
Helma Hoff is werkzaam bij de ZLTO en zij begeleidt samen met een collega 2 innovatiegroepen boomteelt in het EU-project ‘Proeftuin voor Precisielandbouw’. In groepsbijeenkomsten gecombineerd met excursies, open dagen en whatsapp groepen krijgen de deelnemers inzicht op wat voor hun bedrijf een volgende stap kan zijn.

Tijdens de kennis- en netwerkdag vertelt Helma over hoe en waarom boomkwekers (kunnen) beginnen aan precisielandbouw. Wil je meer weten over de Proeftuin voor Precisielandbouw? Kijk dan op http://www.pcvpl.nl.

De proeftuin bestaat uit twee fysieke locaties in Colijnsplaat en Reusel. Er wordt gewerkt met  in totaal  16 innovatiegroepen met teelten in de vollegrond. Het project is een samenwerkingsverband tussen ZLTO, Van den Borne Aardappelen, Technische Universiteit Eindhoven, Proefboerderij Rusthoeve en Delphy, WUR en HAS Hogeschool. De Proeftuin voor Precisielandbouw wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Rijk en de provincie Noord Brabant in het kader van OPZuid


Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement