GreenTrading Zundert van 14 januari t/m 1 februari

vrijdag 11 januari, 2019
Greentrading Zundert wederom 3 weken huisbeurs! Sinds een aantal jaren hebben een negental Zundertse kwekers 2 keer per jaar hun complete aanbod ten toon gesteld op de bedrijven. De beurs wordt speciaal georganiseerd voor inkopers van tuin-, solitair- en terrasplanten.

‘De laatste 2 edities zijn zeker een succes te noemen. Veel inkopers van oa. tuincentra, exporteurs en groothandelaren brengen een bezoekje. In bijvoorbeeld een uurtje kan men het meeste van het aan te bieden sortiment bekijken. Hieruit volgt vaak al directe handel, of een goed gesprek met de klant ter voorbereiding van het komende seizoen.’ About PLants Zundert - Jelle Havermans

Afgelopen zomer is deze groep reeds uitgebreid met een tweetal nieuwe leden, Handelskwekerij Nouws en Roelands Boomkwekerij. Beiden Zundertse kwekers hebben een mooie aanvulling op het totaalsortiment dat de groep kwekers kan aanbieden.

Het voordeel van Greentrading Zundert is dat de professionele bezoeker in een korte tijd een duidelijk beeld van het bedrijf en de producten krijgt en daarnaast een 9-tal bedrijven in 1 dag kan bezoeken. In een informele en laagdrempelige sfeer maken de bedrijven tijdens deze dagen graag gebruik van de mogelijkheid U, aan het begin van het handelsseizoen, te voorzien van het meest up-to-date productaanbod.

Naast de grote diversiteit van bedrijven zorgt ook het bijzonder groot assortiment van producten, gekweekt in hoge kwaliteit en op duurzame wijze, dat het extra interessant wordt om een dagje rond te rijden in Zundert.

Elke kweker heeft zijn eigen huisbeurs op locatie voor u opgesteld staan 14 januari t/m 1 februari en op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie via de website www.greentradingzundert.nl.

Meer nieuws

Symposium over vruchtboomteelt

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement