Gratis online cursus 'Help, ik ben werkgever!' voor agrariërs

donderdag 12 oktober, 2017 -  Werkgeverslijn
Een groot aantal agrarische ondernemers werkt met personeel. Daar komt veel bij kijken, denk aan contractvormen, beloning, personeelsadministratie en leidinggeven. Om werkgevers hierin op weg te helpen, biedt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een gratis online cursus aan: ‘Help, ik ben werkgever!’.

Programma
De eerste webinar met als thema ‘Zelf in dienst of inhuren?’ vindt plaats op 6 november om 15.00 uur. De volgende online bijeenkomst, ‘Wat is uw arbeidskracht waard?’, volgt op 15 november om 10.30 uur. De derde webinar ‘Afspraken op papier’ is te volgen op 20 november om 15.00 uur en de laatste webinar ‘Leidinggeven als een baas’ vindt plaats op 29 november om 10.30 uur.

Cursus of losse webinars
De webinars vormen een samenhangende cursus waarbij deelnemers in de week tussen de webinars opdrachten kunt doen om zich optimaal voor te bereiden. Naast het volgen van de hele cursus, is het ook mogelijk om de webinars los te volgen. Deelnemers kunnen webinars ook terugkijken als ze verhinderd zijn om live mee te kijken. De cursus is gratis te volgen voor alle werkgevers in de agrarische sector door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.
Meer info en aanmelden via www.werkgeverslijn.nl/onlinecursus

Bron: werkgeverslijn

Meer nieuws

10 tips voor emissiereductie

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement