Goed Nieuws “Studiegroep Assortiment” en “Studiegroep Duurzaamheid”

vrijdag 01 september, 2017 -  Gerrit Peeters
We hebben goed nieuws voor wat betreft de Studiegroep “Assortiment” en de Studiegroep “Duurzaamheid”. Er zijn ruim voldoende aanmeldingen om beide studiegroepen te starten. Voor beide studiegroepen zijn nog een paar plekken beschikbaar waarvoor u zich nog kunt aanmelden, wees er snel bij, want vol is vol!!

Deelnemen aan de studiegroep kan alleen voor de mensen die zich aangemeld hebben.

Het programma van de vervolgbijeenkomsten vindt in overleg plaats met de deelnemers tijdens de eerste bijeenkomst. Afhankelijk van het programma kunnen we dan vaststellen wat de beperkte financiële bijdrage zal zijn.

1                 Studiegroep Assortiment;

Eerste bijeenkomst is tweede helft september 2017

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Peter Heutinck te Borculo. Het bedrijf is kenmerkend vanwege het grote en uitgebreide assortiment. Tevens zal Hans Kramer van de Hesselhof te Ede een presentatie  geven, met zijn kijk op assortiment. Tijdens andere bijeenkomsten zullen andere vooraanstaande sprekers uitgenodigd worden zoals Jan van den Brandhof (Kasteeltuin Hemmen) etc..

2                 Studiegroep Duurzaamheid.

Eerste bijeenkomst is  eerste helft oktober 2017

De eerste bijeenkomst vindt plaats op het bedrijf van Bert Griffioen Wassenaar, waarna we enkele duurzame gemeentelijke projecten bezoeken. Vervolgens wordt het bedrijf van Griffioen te Boskoop bezocht. Op beide bedrijven van Bert Griffioen wordt op een hoog niveau aan duurzaamheid gewerkt.

Beide studiegroepen zullen naar verwachting in de toekomst 3 keer per jaar bij elkaar komen op een bedrijf, waar de betreffende onderwerpen aan de orde komen. De locaties zullen afhankelijk van het onderwerp verspreid zijn door heel Nederland of zelfs daarbuiten.

Een belangrijke doelstelling is om veel kennis te brengen, maar ook om te halen, zodat het kennisniveau van de gehele studiegroep versterkt wordt.

Eigen bijdrage: afhankelijk van het programma zal een beperkte eigen bijdrage gevraagd worden. Voor niet-LTO leden zal de bijdrage uiteraard hoger zijn.

Wilt u ook bij uw medewerkers informeren of zij interesse hebben in deelname aan één of beide studiegroepen.

Meld uzelf en uw medewerkers zo spoedig mogelijk aan bij Jos Swinkels via mailadres jos@josswinkels.nl

Vermeld alle namen van de deelnemers en aan welke studiegroep(en) de persoon wil deelnemen.

Deelname is op volgorde van aanmelding. Vanuit één bedrijf kunnen meerdere personen aangemeld worden, mocht de groep te groot worden, dan zullen maximaal 2 personen van een bedrijf per studiegroep kunnen deelnemen en Vol is vol!

Meer nieuws

Symposium over vruchtboomteelt

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement