Excursie productie van bodemverbeteraars van Vollegrondsbeurs te Venraij

vrijdag 16 november, 2018
Als aanvulling op Vakbeurs Vollegrond (28 en 29 november) biedt de beursorganisatie een interessante excursie aan om de trots van de regio te laten zien. Bij Den Ouden Locatie Land van Cuijk in Haps (15 minuten vanaf Venray) worden op een duurzame manier groene stromen verwerkt tot de meest hoogwaardige bodemverbeteraars en groencompost (RHP-compost). De excursie bestaat o.a. uit een deskundige rondleiding langs de verschillende productieprocessen en bodemverbeteraars.

Deze excursie wordt georganiseerd op beide beursdagen en hieraan kunt u als teler of kweker in open teelten, na aanmelding, kosteloos deelnemen. Het vervoer van en naar de excursie met een touringcar is inclusief. Deze excursie is een initiatief van Easyfairs Evenementenhal en Den Ouden Groep en kan perfect worden gecombineerd met een beursbezoek.

Den Ouden Groep, een familiebedrijf uit Schijndel (NB), biedt een totaalconcept voor Bodemverbeteraars, Bodembemesting (Ferm O Feed), Bodemveiligheid (Bodac), Binnenstedelijke herinrichting, Betonaanleg en Biobrandstoffen. www.denoudengroep.com.

Tijdschema:
Op beide beursdagen vertrekt de touringcar om 14:45 uur vanaf Evenementenhal Venray.
U bent ongeveer om 17:00 uur weer terug bij Evenementenhal Venray, zodat u nog voldoende tijd heeft om Vakbeurs Vollegrond te bezoeken. 

Voor meer informatie en om u aan te melden:

booking.evenementenhal.nl

Meer nieuws

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement