Enquête effecten Coronacrisis Tuinbouw voor ondernemers

vrijdag 29 mei, 2020

26 mei 2020 In deze tijd is het zaak het tuinbouwcluster zo goed mogelijk te ondersteunen. Daartoe is de crisisorganisatie Coronacrisis Tuinbouw ingericht, dat sinds de uitbraak van het virus met man en macht werkt om de noodzaak voor steunmaatregelen bij de overheid te blijven agenderen en ervoor te zorgen dat er voldoende goede randvoorwaarden zijn die ondernemers in staat stellen door te kunnen blijven gaan.

U kunt ons hierbij helpen door de crisisorganisatie van de juiste informatie te voorzien.
 
We beseffen dat er veel op u afkomt en dat er veel van u wordt gevraagd. Toch wil de werkgroep Effectenanalyse van de crisisorganisatie u vragen om de bijgesloten enquête in te vullen. Met de uitkomsten van deze vragenlijst krijgen we een goed beeld van de effecten die de coronacrisis op de tuinbouw heeft. Dit is de basis om zo snel mogelijk vervolgstappen op korte termijn te kunnen maken en het tuinbouwcluster zo goed mogelijk door de crisis te helpen. Daarnaast willen we de enquêteresultaten gebruiken voor het opstellen van scenario’s voor de langere termijn om de sector gezond te houden en te versterken.
 
De enquête is een effectanalyse van de coronacrisis op korte termijn en, bestaat uit drie delen: 

• Welke maatregelen heeft u zelf voor uw bedrijf en bedrijfsvoering genomen inzake de coronacrisis? 
• Van welke coronamaatregelen die door Rijk, banken en instellingen zijn genomen, maakt u gebruik en/of gaat u gebruik maken? 
• Welke knelpunten in relatie tot de coronacrisis en uw bedrijf ziet u nog in de nabije toekomst en welke behoefte aan ondersteuning brengt dat met zich mee? 

De enquête is volledig anoniem, uw gegevens worden niet openbaar gemaakt, noch gedeeld met anderen. Ook wordt geen tot uw bedrijf herleidbare informatie gevraagd. Het invullen van de vragenlijst kost circa 15 minuten. Invullen is mogelijk tot dinsdag 2 juni 12 uur.
 
Enquête effecten analyse coronacrisis
 
We bedanken u bij voorbaat voor het invullen van deze online vragenlijst. Uw antwoorden helpen! Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u daarvoor terecht bij Etwin Grootscholten, projectleider van deze effectanalyse: eb.grootscholten@spam-protectpzh.nl of 06 316 76 206.
 
Tot slot
Het is mogelijk dat u vanuit verschillende afzenders voor deze enquête wordt benaderd. Wij hebben aan alle tuinbouw brancheorganisaties en regionale greenports gevraagd om hun leden te benaderen. Uiteraard hoeft u maar één keer per bedrijf deel te nemen.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement