Elise Wieringa van Royal Lemkes: Markt en Imago

vrijdag 14 december, 2018
Elise Wieringa is na vele jaren te hebben gewoond en gewerkt in het buitenland met gezin in Nederland neer gestreken. Elise is nu weer volledig ingeburgerd en sinds 4 jaar werkzaam bij Royal Lemkes als manager kwaliteit en duurzaamheid.

Van product kwaliteit, proces kwaliteit (kwaliteitsborging) tot duurzaamheid binnen Royal Lemkes en in haar keten. Royal Lemkes heeft een groen hart en gelooft in planten. Samen met de keten streven ze naar een duurzame groei van de wereld om ons heen. Het moto is dan ook “Let’s plantify the future. Together.”

In de presentatie zal Elise vertellen over ons schitterende product met soms een zwart randje. En hoe we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen om dit zwarte randje te verkleinen. Elise  zal de uitgangspunten van de verschillende ketenstappen benoemen, en ook afsluiten met hoe de kweker kan bijdragen aan het verminderen van impact op mens en milieu. Met als doel om duidelijk te maken dat we samen verder komen, dat duurzaamheid niet ophoudt bij de eerste 4 letters en dat er nog vele uitdagingen op ons pad liggen en komen.

Meer nieuws

Ideeën planten op Plantarium

Hoeveel airco's teelt u?

Gratis stofmeting op jouw bedrijf

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement