Dinsdag 25 september jl, vond eerste aftrap plaats met Jonge Boomkwekers Opheusden

vrijdag 28 september, 2018 -  Caroline Michels
Op initiatief van de Rabobank en LTO bomen en vaste planten vond afgelopen dinsdag de eerste aftrap plaats van de jongeren bijeenkomst. Deze bijeenkomst werd georganiseerd voor de regio Opheusden. Acht jonge boomkwekers uit het gebied kwamen afgelopen dinsdag bij elkaar.

In deze eerste aftrap werden verschillende onderwerpen op het gebied van ondernemen open met elkaar besproken. Doordat de jonge boomkwekers allemaal op een andere manier in de onderneming zijn gekomen/gestart werd er ook vanuit verscheidene oogpunten gediscussieerd. Met de nadruk op het ondernemerschap willen de Rabobank en LTO deze jongere ondersteunen en zorgen voor goede handvatten die ze kunnen toepassen op hun bedrijfsvoering. Komend jaar zullen er waarschijnlijk nog 4 gevarieerde bijeenkomsten plaats gaan vinden voor deze groep.

Voor de regio Limburg zijn de eerste stappen ook gezet voor een bijeenkomst. Maar mocht jij een jonge (startende) ondernemer zijn tussen de 20 en 35 jaar en uit het gebied in Limburg komen, neem dan contact op met Caroline Janssen-Michels 0610376253 caroline@boomkwekerij-michels.nl

Meer nieuws

Symposium over vruchtboomteelt

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement