Dag van de Multifunctionele Landbouw

vrijdag 19 mei, 2023

Interesse in een multifunctionele activiteit op uw kwekerij, zoals educatie, toerisme, kinderopvang of zorg? Laat u informeren en inspireren op de Dag van de Multifunctionele Landbouw.

De Dag van de Multifunctionele Landbouw vindt donderdag 15 juni plaats op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. De organisatie is in handen van LTO in samenmwerking met het Ministerie van LNV. Er zijn diverse sprekers en workshops, en u kunt in contact komen met collega-ondernemers en andere betrokkenen over multifunctionele activiteiten op het bedrijf.

Het programma begint om 11.00 uur (ontvangst vanaf 10.30 uur) en duurt tot 16.00 uur. Sprekers zijn onder andere van LNV, LTO Vakgroep Multifunctionele Landbouw, Rabobank en diverse agrarische ondernemers. Dagvoorzitter is Boerin Agnes. Na de lunch zijn er workshops over onder andere: bedrijfsontwikkeling en ruimtelijke ordening, bedrijfsplannen, kosten en opbrengsten, financiering en marketing.

Deelname aan de Dag van de Multifunctionele Landbouw is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; LTO-leden hebben voorrang op deelname. Meld u aan via deze link. Download hier het hele programma.

 

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement