Cursus vaste plantenteelt start definitief op 21 November 2017 te Boskoop

woensdag 15 november, 2017
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar er zijn voldoende aanmeldingen, zodat de cursus definitief start. Deze cursus vaste plantenteelt is de opvolger van de cursus die Henk van de Berg vele jaren heeft gegeven in o.a. Aalsmeer en Hillegom. Aanmelden kan via renevg@groeibalans.nl

Omdat we de laatste jaren ook vragen kregen uit andere delen van Nederland willen we deze centraal houden in Nederland, vandaar Boskoop.
De eerste cursusavond is gepland op dinsdagavond 21 november 2017. De cursus bestaat uit dertien opeenvolgende dinsdagavonden, gevolgd door een examenavond. Rond de jaarwisseling, is er twee weken geen cursus. Bij de cursus horen drie excursies. Twee in de winterperiode en één in de zomer, na het examen.
Deze cursus probeert zo praktijk gericht mogelijk, alle aspecten van de vaste plantenteelt te behandelen, zowel teelttechnisch als ook de handelstechnische kant. Een belangrijk onderdeel vormt ook de achtergrond van de vaste plantenteelt, zoals rustmechanisme, bewaring, bemesting, maar ook sortiment en herkennen ziekten en plagen.

De cursus vaste plantenteelt wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de cultuurgroep Vaste planten van de Vakgroep Bomen en Vasteplanten van LTO Nederland.

Voor meer informatie en om u of uw medewerkers aan te melden klik HIER

Lees ook meer over de mogelijkheid van 50% subsidie vanuit Colland voor uw medewerkers.

Meer nieuws

Residu op sierteeltproducten

© 2019 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement