Arno Engels aan de slag voor vakgroep

vrijdag 22 januari, 2021

Arno Engels is in januari parttime gestart met werkzaamheden voor de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen.

Hij gaat werkzaamheden uitvoeren ten bate van ledenbinding en ledencontact, in de functie van projectmedewerker vanuit Stichting Projectbureau Boomkwekerij. Hiervoor is Arno inmiddels aangesloten bij werkoverleg met vakgroepvoorzitter Aad Vollebregt, sectorspecialist Anneke van Dijk en cultuurgroepsecretaris Gerrit Peeters.

Het webinar over de export van bomen en planten naar het Verenigd Koninkrijk, afgelopen donderdagavond 21 januari, is door Arno samen met Anneke in korte tijd voorbereid. Met circa 100 deelnemende kwekers en exporteurs mogen we spreken van een online-succes. Zolang fysieke bijeenkomsten vanwege corona nog niet mogelijk zijn, bieden webinars of andere internetbijeenkomsten perspectief om de LTO-leden te blijven boeien en binden.

Combinatie met boomteeltonderwijs

Arno combineert het parttime werk voor de LTO Vakgroep met werkzaamheden voor Helicon Opleidingen (dat nu samen met CitaVerde en Wellant de nieuwe onderwijsorganisatie Yuverta is), rond boomteeltstudenten die op bedrijven in regio Opheusden en Brabant leren en werken. Daarnaast schrijft Arno op freelance basis.

De afgelopen 21 jaar was hij redacteur bij vakblad De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de boom- en rozenteelt van Lottum en heeft op diverse kwekerijen gewerkt.

Meer nieuws

© 2021 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement