Anneke Meijer nieuwe Scholingsconsulent Boomkwekerij

vrijdag 10 februari, 2017 -  Anneke Meijer
Anneke Meijer versterkt Piet Verhoeven als Scholingsconsulent voor de Boomkwekerij. Zij is per 1 februari 2017 aangesteld voor 2 dagen per week.

Anneke heeft de studies plantenteelt (hbo) en gewasbescherming (wo) voltooid. Zij heeft over de grenzen gewerkt in Ghana, Australië en Costa Rica. Daarnaast vervulde zij in Nederland functies als praktijkonderzoeker fruitteelt (Randwijk), redacteur Boerderij en LTO medewerker communicatie. Ook was zij als communicatiemedewerker bij de Groene Kennis Coöperatie aan de slag. Tot slot was zij vele jaren bij de Plantenziektenkundige Dienst (PD) als gewasbeschermingsdeskundige werkzaam. En meer recent bij de NVWA op het gebied van fytosanitaire aangelegenheden.

“De groene sector heeft mijn passie. Planten en bomen zijn belangrijk voor mens, dier en milieu. De boomkwekerij vind ik een heel boeiende en innovatieve sector. De internationale toppositie moeten we behouden. Ik hoop dan ook boomkwekers goed te kunnen ondersteunen bij het hele proces van opleiden van hun medewerkers of de ondernemer zelf. Het accent voor mij zal liggen op het gebruik van sociale media en het actualiseren van onze diensten en tools op de website talentboom.nl. Verder zie ik het als mijn taak om nieuwe instroom te genereren binnen het beroepsonderwijs”, aldus Anneke Meijer.

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement