André Wijnstra nieuwe voorzitter cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen

vrijdag 27 september, 2019

Tijdens de cultuurgroep vergadering Bos- en Haagplantsoen van 20 september jl. is André Wijnstra door het bestuur van de cultuurgroep aangesteld als nieuwe voorzitter van de cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen. Op de jaarvergadering van 20 december 2018 heeft Bart Faassen afscheid genomen van het voorzitterschap van de cultuurgroep. Bart is meer dan 10 jaar voorzitter geweest. T/m 20 september jl. heeft Peter de Labie de functie van tijdeljik voorziiter waargenomen.

Op de foto André Wijnstra tussen het gewas

Het bestuur is blij met de aanstelling van André Wijnstra als de nieuwe voorzitter. André is al bijna 25 jaar werkzaam bij Bos- en Haagplantsoenkwekerij Jan H. Kloosterhuis & Zoon B.V. te Winschoten en is een deskundig persoon.

Tijdens de jaarvergadering van de cultuurgoep Bos- en Haagplantsoen, die gehouden wordt op 18 december 2019, tijdens de Kennis- en Innovatiedag bij Plantion te Ede, kunt u kennis maken met André.

Binnenkort zullen we u meer informeren over André Wijnstra en over de activiteiten en aanpak knelpunten vanuit de cultuurgroep.

Meer nieuws

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement