Aftrap-avond boomteelt ondernemersgroepen 2018

zaterdag 17 februari, 2018
Om het jaar 2018 goed te beginnen organiseert ZLTO op woensdagavond 21 februari de gezamenlijke aftrap voor de boomteelt ondernemersgroepen.

Deze avond wordt een gezellige en informatieve netwerkavond voor alle ondernemersgroepen boomteelt van ZLTO en andere boomteeltleden (heel LTO) die eens willen komen kijken. We starten met een gezamenlijk buffet om alvast in de stemming te komen voor het seizoen 2018.

In verband met catering kun je je tot uiterlijk 18 februari a.s. aanmelden bij kathelijne.de.wit@spam-protectzlto.nl. Meld je daarom vandaag nog aan! Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt. Ken je nog iemand die interesse heeft in deelname aan de ondernemersgroep? Neem hem/haar mee!

Programma

18.00u

Stamppottenbuffet, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren.

19.00u

Opening door Remco Beekers – Sectorverantwoordelijke bomen en vaste planten ZLTO

19.10u

Henk Raaijmakers (Voorzitter LTO Vakgroep bomen en Vaste Planten) gaat met de zaal in discussie over de actualiteiten. Hij zal oa ingaan op ‘de grote veranderingen in de afzet door eisen van afnemers op het gebied van toepassing gewasbeschermingsmiddelen’.

19.30u

De bomen groeien op het dak! Harrij Schmeitz geeft een inkijk in wat ons te wachten staat op het gebied van de digitale transformatie. Digitalisering in de sector, wat betekent de digitale supermarkt voor jou?

Harrij is innovatiemakelaar digitale transformatie van de Topsector 'tuinbouw en uitgangsmaterialen' én directeur van het Fresh information Management center (Kenniscentrum ICT groente en fruithuis).

20.30u

Netwerkborrel

21.30u

Einde

 

Meer nieuws

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement