Sluit aan bij forum ’Boomkwekerij Broodnodig bij Bossenstrategie’

donderdag 03 juni, 2021

Boomkwekers en andere belanghebbenden bij de Bossenstrategie: meld u aan voor het forum ’Boomkwekerij Broodnodig bij Bossenstrategie’ dat woensdagavond 9 juni wordt gehouden.

Zoals eerder gemeld biedt de Bossenstrategie zowel afzetkansen als uitdagingen. Niet alleen voor kwekers van bos- en haagplantsoen, maar in principe voor alle kwekers van bomen en struiken: leverbaar plantmateriaal en uitgangsmateriaal voor bijvoorbeeld veredelde bomen.

Het forum wil zo goed mogelijk antwoord geven op deze vragen:

1 Hoe kunnen kwekers deze uitdagingen het beste aangaan?

2 Hoe kan hiervan een verdienmodel worden gemaakt?

3 Wat wordt van alle betrokken partijen de komende jaren verwacht?

4 Welke samenwerkingen zijn nodig om de belangen van kwekers te behartigen?

Studio-uitzending op internet te volgen

Het forum vindt woensdag 9 juni vanaf 19.30 uur (tot circa 21.00 uur) plaats in de studio van AgriPers (Nieuwe Oogst/LTO Bedrijven) in Zwolle. Aan tafel zitten: Vera Dalm (Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren), Hank Bartelink (LandschappenNL en voorzitter werkgroep Bossenstrategie LNV), André Wijnstra (LTO Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen), Marc Lodders (Treeport Zundert), Johan Vink (BoHeZa), Lammert Kragt (Staatsbosbeheer) en Martijn Boosten (Probos). Gespreksleider is Arno Engels.

U kunt het forum live op internet volgen; klik op deze link om u alvast te registreren. Tijdens het forum kunnen er via de chat vragen worden gesteld.

De organisatie van het forum is in handen van de LTO Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen, Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert en handelsgroep BoHeZa van Anthos.

Meer nieuws

© 2021 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement