Aangepast Logo LTO Vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen.

vrijdag 15 maart, 2019 -  Gerrit Peeters
De zomerbloementelers zijn per 1 januari 2019 aangesloten bij de LTO vakgroep Bomen en Vaste Planten. Zij vormen een aparte volwaardige cultuurgroep. De zomerbloemen zijn daarom ook toegevoegd aan de naam en het logo van de vakgroep. Tevens is op de website onderaan de homepage de Disclaimer - Privacy statement toegevoegd en onder de nieuwsbrief de disclaimer. Deze aanpassingen zijn het gevolg van de Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG).

De komende weken zullen we het ledenbestand voor de wekelijkse nieuwsbrief updaten en ook de leden die op de website onder het kopje ‘Cultuurgroepen’ staan zullen we updaten.

U ontvangt (of heeft deze al ontvangen) een mail, waarop u kunt aangeven als u NIET op de website, onder cultuurgroepen vermeld wilt worden. Waarschijnlijk heeft u dit al eerder aangegeven, maar i.v.m. de AVG moeten we dat opnieuw vragen.

 

Nieuwe logo niet zichtbaar?

Mocht u het nieuwe logo niet op de website of nieuwsbrief zien, maar wel het oude, dan heeft dat te maken met 'cache' in chrome / internet explorer’ . Door cookies en geschiedenis te verwijderen kunt u dit in de meeste gevallen oplossen en uiteraard in een andere browser openen is een oplossing.

Meer nieuws

Export naar Rusland?

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement