18 december: Landelijke kennis- en netwerkdag LTO bomen, vaste planten en zomerbloemen

zaterdag 30 november, 2019

Wij nodigen u van harte uit voor onze landelijke kennis- en netwerkdag. Deze dag staat in het teken van de toekomst; een groene toekomst én de toekomst van jouw bedrijf!

Dagvoorzitter is Linda Hoogendoorn-Veelenturf, directeur Stichting Beurshal/VARB.

De toekomst is groen

Maar wat betekent dit voor de verduurzaming op de bedrijven? Welke vraagstukken komen op je af, op het gebied van substraat, gewasbescherming, mineralen, plastic, verpakkingen en afval? Met de leden van de vakgroep en de cultuurgroepen en met Jo Ottenheim van Nefyto en Piet Boonekamp van Artemis gaan we hierover in gesprek.

Jouw bedrijf, jouw toekomst

Met vakgroeplid Caroline Michels, specialist arbeid bij LTO Nederland Peter Loef en Johan Zwemmer van Flynth praten we over de toekomst van jouw bedrijf. Hoe blijf je goed ondernemen, hoe vind en bind je personeel en hoe ga je om met bedrijfsopvolging.

Het volledige programma van deze dag vindt u HIER

Aanmelden

U kunt hier uw aanwezigheid doorgeven.

Kosten

Voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB  en genodigden zijn geen kosten verbonden aan deze dag. Voor niet LTO-leden zijn de kosten 50 euro per persoon.

Locatie
De Landelijke Kennis- en Netwerkdag LTO Bomen, Vaste Planten & Zomerbloemen vindt plaats bij Bloemen- en Plantenveiling Plantion, Wellensiekstraat 4 in Ede.

Meer nieuws

© 2020 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement