Bijeenkomst "studieclub pot-en containerteelt" Kring Midden en Oost Nederland

maandag 28 augustus, 2017
Op woensdag 6 september organiseert de studieclub pot-en containerteelt een bijeenkomst voor u bij boomkwekerij Hartemink, die tevens meetelt voor de verlenging van uw spuitlicentie, in samenwerking met Cultus. Locatie: Boomkwekerij Hartemink, Loorweg 4, 7021 ML in Zelhem Aanvang 18.00 uur, ontvangst vanaf 17.30 uur (ivm het vroeg donker worden!!)

Boomkwekerij Hartemink heeft zich in de loop van de jaren letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de Achterhoek. De kwekerij, gevestigd in Zelhem, bestaat 30 jaar en bezit een groot assortiment van bomen en planten voor gemeentes, hoveniers, tuincentra en particulieren. Het bedrijft strekt zich uit over 30 hectare. In de kwekerij wordt een groot assortiment aan haagplanten, heesters en coniferen gekweekt in uiteenlopende maten. De laatste jaren is een mechanisatieslag gemaakt waardoor o.a. op GPS geplant en gesnoeid wordt.

Tijdens deze studieclubbijeenkomst zullen diverse machines door boomkwekerij Hartemink gedemonstreerd worden zoals een plantgatenboor op GPS, en een zelfrijdende knip- en steekmachine op GPS. Verder zal er een demonstatie zijn van de LVS-techniek welke in de gehele kwekerij wordt toegepast voor de onkruidbestrijding. Tot slot zal er een rondleiding plaatsvinden en zullen er diverse toelichtingen worden gehouden door o.a. Agricult en Cultus.

 

Programma:

17.30-18.00u ontvangst & koffie

18.00-20.30u demo’s, rondleiding en toelichting

20.30u Broodje aangeboden door de studieclub

20.30-21.30u afronding, koffie en discussie

 

U kunt deze bijeenkomst mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie onder het thema Veiligheid & Techniek. Wanneer u deze bijeenkomst mee wil laten tellen dient u zich van tevoren op te geven via de onderstaande link: http://fd8.formdesk.com/cultusagroadvies/Spuitlicentie_BoomkwekerijHartemink_06092017

 

Namens de Kring Midden en Oost van LTO Noord wordt aan haar kringleden een korting aangeboden van € 10,- per persoon. Waardoor de prijs € 51,- excl. BTW wordt. 

(Korting geldend voor maximaal 2 personen per bedrijf). Na de bijeenkomst zal per email gefactureerd worden.

 

Voor vragen over de spuitlicentie verlenging kunt u contact opnemen met Stefan Even, stefaneven@cultus.nl of 06-39719015.

 

Wanneer u deze bijeenkomst niet mee laat tellen voor de spuitlicentie hoeft u zich vooraf niet op te geven. Diegene die niet aan de spuitlicentie meedoen zijn ook van harte welkom, want het belooft een interessante en leerzame avond te worden.

 

Hopende op uw komst,

 

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

 

Anja Menkhorst

 

 

Voor A4 formaat, klick HIER

Meer nieuws

10 tips voor emissiereductie

© 2024 LTO Vakgroep Bomen en vaste planten - LLTB - LTO Noord - ZLTO
Disclaimer - Privacy statement